... .. .. .. ... ... ... ... ...

sábado, 14 de marzo de 2009

Lock picking[definicó]


definició extreta de http://en.wikipedia.org/wiki/Lock_picking [...traduida en google traducto en catala] :
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Bloqueig de la recol lecció és l'art d'alliberar un bloqueig mitjançant l'anàlisi i la manipulació dels components del pany del dispositiu, sense la clau original. Encara que la recol lecció de bloqueig es pot associar amb la intenció de delinquir, és una de les capacitats essencials per un manyà. Bloqueig de la recol lecció és la forma ideal d'obrir un cadenat sense la clau correcta, encara que no danyar el pany, el que li permet ser rekeyed per al seu ús posterior, que és especialment important amb antigues panys que seria impossible substituir destructius si s'utilitzen mètodes d'entrada.

Normalment és possible eludir un bloqueig que, sense recollir. La majoria dels bloquejos es poden ràpida i fàcilment fent servir un trepant obert, els talladors de forrellat, un cop clau o un gat hidràulic. El Aldaba, portes, o suport que s'adjunten a la es pot tallar, trencat, o no eliminat. Per tant, un bloqueig que ofereix alta resistència a la recol lecció no és necessàriament fer més difícil l'accés no autoritzat, encoberta, sinó que farà més difícil l'accés no autoritzat. Panys s'utilitzen sovint en combinació amb alarmes per a proporcionar nivells de seguretat.

Algunes persones gaudeixen de recollir panys diversió, perquè troben que porta gran satisfacció i és una agradable manera de passar el temps, sinó que també té truc valor.

com ningu es mira el blog he decidid fer-lo en català ;-)

0 comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por visitar JDG1-TEAM!
Responderé tan rapido como pueda a vuestros comentarios ;)

Entradas Relacionadas

POSTS RELACIONADOS

CONTACTO

CONTACTO

Followers

 

JDG1-TEAM. Copyright 2008 All Rights Reserved JDG1-TEAM by JDG1 Converted into Blogger Template by JDG1-TEAM

ir arriba